‘Ajax-target lijkt qua spel het meeste op Arjen Robben’

Deze winter wilde Ajax zich al graag versterken met de Braziliaanse vleugelspeler Antony maar tot een akkoord kwam het niet. Marc Overmars de technisch directeur van de Amsterdammers heeft er goede hoop op dat het in de zomer wel rondkomt. Volgens een scout van Corinthians heeft de speler wel wat weg van Arjen Robben.

Antony wordt eerst vergeleken met David Neres. “Ze zijn beiden snel, al denk ik dat Neres net wat sneller is. Antony heeft meer voetbalintelligentie. Hij heeft een heel goede dribbel en creëert veel kansen voor zichzelf en voor anderen”, vertelde de scout aan Voetbal International.

“Misschien is het niet helemaal terecht om hem met iemand te vergelijken, maar ik vind hem in zijn spel nog het meest weg hebben van Arjen Robben. Net als Robben houdt Antony ervan om zijn man op t ezoeken, dan naar binnen te kappen, ruimte te maken voor zichzelf om de bal dan met zijn favoriete linkerbeen in de verre hoek te draaien”, aldus de scout over Antony.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer