‘Man United vind akkoord van 70 miljoen, Van de Beek blijft beduusd achter’

Manchester United werd de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met Donny van de Beek maar de gevallen Engelse grootmacht lijkt nu toch voor een andere optie te gaan. Dit weet de Telegraaf te melden.

Naar verluidt stevent United namelijk hard af op een akkoord met Sporting Lissabon omtrent Bruno Fernandes. De Portugese sterspeler, die in de Europa League dit seizoen voor PSV al niet af te stoppen bleek, zou voor maar liefst 70 miljoen euro een transfer naar Old Trafford maken.

Onder meer James Maddison (Leicester) en Kai Havertz (Bayer Leverkusen) stonden ook op het verlanglijstje van United, maar volgens diverse media genoot Bruno Fernandes altijd al de voorkeur. Ook boven Van de Beek. Afgelopen zomer werd de international al aan United – en ook aan stadsgenoot City – gelinkt, maar toen kwam het nog niet tot een transfer. Nu zou Fernandes de tijd rijp achten voor een overstap naar de absolute top.

Filipe Dias, hoofdredacteur van het medium O Jogo, bevestigt tegenover Sky Sports dat er een bod binnen is gekomen: 40 miljoen euro direct plus 30 miljoen euro later. “Nu accepteert Sporting wel een bod van zeventig miljoen, zelfs als dat in termijnen is.” Dit vanwege financiële problemen bij de Portugezen, waarvan United dus optimaal profiteert.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer