‘Ajax moet dit bedrag aftikken voor Ryan Babel’


Ryan Babel speelt de rest van het seizoen voor Ajax. En uiteraard moet hier een vergoeding tegenover staan tegenover zijn werkgever Galatasaray. HEt medium Fanatik weet hoe de vork in de steel zit.

Er moet namelijk één miljoen euro voor hem worden betaald. Babel liet eerder al over zijn move weten: “Het is geen geheim dat ik Ajacied ben en altijd ben gebleven. Het was mooi om te zien hoe de club zich de afgelopen negen jaar heeft ontwikkeld tot waar we nu staan. Voetballiefhebbers over de hele wereld praten weer op een manier over Ajax, zoals ik als kleine jongen was gewend. Hiervan tot het einde van het seizoen deel uit te mogen maken, is bijzonder.”

Daarom viel de lokroep uit onze hoofdstad niet te negeren: “Ik vond het eervol om weer voor mijn club te spelen, maar het was niet aan mij. Het lag eraan hoe Galatasaray daar tegenaan zou kijken. Maar toen bleek dat ik met de verhuur beide clubs kon helpen, was de keuze makkelijk en dus snel gemaakt.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer