AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Edwin van der Sar komt met update over situatie Daley Blind’

Met het aantrekken van Ryan Babel is Ajax direct klaar op de transfermarkt. Er wordt geen vervanger gehaald voor de geblesseerde Daley Blind. De verdediger kampt met een hartblessure. Onduidelijk is nog altijd hoelang hij niet inzetbaar is.

“Daley heeft een paar testjes gedaan, maar het is nog niet te zeggen hoe lang hij eruit zal zijn”, aldus Van der Sar in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Hij heeft deze week ook een paar dagen vrijaf gekregen. Als hij terugkomt, gaan we verder met zijn herstel”, vertelt Van der Sar over de situatie van Blind. “We hebben genoeg goede opties achterin”, vervolgt de voormalig doelman. “Tegen Eupen speelden we met Edson Álvarez en Perr Schuurs. We hebben Joël Veltman en Lisandro Martínez. Maar natuurlijk is Daley een hele belangrijke speler, dat is duidelijk. Hopelijk kan hij weer snel helemaal fit op zijn vertrouwde plek spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.