Dusan Tadic: ‘Titel, Beker en de Europa League winnen’

Dusan Tadic wil met Ajax dit seizoen de volle buit binnenhalen. Dit betekend kampioen worden, de nationale beker binnenhalen en het winnen van de Europa League.

“We willen kampioen worden, de KNVB-beker winnen en de Europa League winnen. That’s it”, aldus Tadic in gesprek met Voetbal International. “Daar moeten we klaar voor zijn. We moeten gefocust blijven en goed voor onszelf zorgen: iedereen moet fit blijven de komende vijf à zes maanden.”

Volgens Tadic was Ajax vlak voor de winterstop kapot. “We waren vooral mentaal moe, onder meer door de shock in de Champions League. Het was fijn om even bij de familie te zijn. Iedereen heeft zich vermaakt en zijn rust gepakt. Nu is de batterij weer vol en zijn we klaar om ertegenaan te gaan.”

De aanvaller rekent niet opnieuw op een zwakke start van het nieuwe kalenderjaar. “Vorig jaar was de start niet goed. Daar denken we nu aan, dat zal niet opnieuw gebeuren. Ik denk dat we niet twee keer dezelfde fout maken, we zullen vanaf het begin scherp zijn.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer