AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil aanvaller van 20 miljoen gaan losweken’

Volgens het Belgische medium Het Laatste Nieuws heeft Ajax een oogje op een speler van AA Gent. Het zou gaan om de aanvaller Jonathan David. Marc Overmars zou zijn vizier op hem hebben gericht.

Naar verluidt heeft Ajax in de afgelopen zomer al oriënterend contact gehad met de werkgever van de spits en zijn management. Er zijn echter kapers op de kust, want ook SL Benfica informeerde al naar de contractstatus van de Canadees. FC Porto zou zelfs al een bod uitgebracht hebben, maar Gent vraagt 20 miljoen euro.

David vertelt zelf over zijn toekomst: “Ik ben er nog niet uit wat me het best zou liggen. Ik heb de kracht voor de Premier League, maar misschien is het beter om nog een tussenstap te zetten, waar ik kan werken aan mijn lichaam en ervaring kan opdoen. Ik mag geen stappen overslaan. Waar ik ooit ook naartoe ga: het moet een club zijn waar ik kan spelen, zodat ik nog kan groeien.” Dat klinkt Overmars ongetwijfeld als muziek in de oren…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.