Donny van de Beek heeft beslissing al genomen: ‘80% zeker’

Donny van de Beek zal volgend seizoen waarschijnlijk niet spelen voor Manchester United maar voor Real Madrid. Dit weet het Engelse medium The Sunday Mirror te melden.

Real Madrid heeft al aangegeven te willen voldoen aan het prijskaartje van 55 miljoen euro. Manchester United dacht er nog met zijn handtekening vandoor te kunnen gaan, maar de Engelse topclub lijkt te laat. Afgelopen zomer liet men nog na om de deal een stuk goedkoper af te ronden.

Manchester United voerde wel gesprekken met diens zaakwaarnemer Guido Albers, maar serieuze onderhandelingen bleven uit doordat Paul Pogba in Engeland bleef. De zogenoemde ‘U-turn’ in Manchester lijkt niet voldoende om alsnog een deal tot stand te brengen.

Een bron rond Van de Beek zou dit hebben bevestigd. “Het is nu te laat voor United. Het is tachtig procent zeker dat Van de Beek in de zomer naar Real verhuist. De enige hoop voor United is dat Real zich terugtrekt, maar op dit moment staat de transfer in de zomer op de planning.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer