AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en Van de Beek nemen standpunt in over Manchester United’

Manchester United wil zich deze transferperiode gaan versterken met Donny van de Beek. Zowel Ajax als de middenvelder zelf hebben een standpunt ingenomen.

Het kamp Van de Beek sluit een overgang naar United niet uit, maar Real Madrid is voorlopig de droombestemming voor de middenvelder. Volgens The Times is de Spaanse grootmacht al concreet in gesprek met de Ajacied. Eerder werd zelfs al bericht over een voorcontract, maar voor zover bekend is dat níét waar.

Ajax heeft eveneens een standpunt ingenomen. De Amsterdammers denken vijftig tot zestig miljoen euro te kunnen vangen, maar pas in de zomer. Voor de clubleiding is een tussentijds vertrek sowieso onbespreekbaar. Ajax geeft voorrang aan de sportieve ambities en kan het zich financieel permitteren om ‘nee’ te zeggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.