Dusan Tadic kijkt terug: “Heb nog nooit zoveel gehuild”


Dusan Tadic heeft nog steeds flink de balen in van het mislopen van de finale van de Champions League. In de slotseconden werden de Amsterdammers het toernooi uitgeschoten door Tottenham Hotspur.

“Wij verdienden het om in de finale te staan. We waren zo teleurgesteld dat we een paar dagen niet konden praten”, vertelt de Ajax-aanvoerder aan Ajax TV. “Thuis moest ik veel huilen. Ik heb nog nooit zoveel gehuild. Ik heb thuis erg trieste Servische muziek aangezet.”

Tadic voelt zich desalniettemin dolgelukkig in Amsterdam. “Toen ik kind was, was Ajax mijn droomclub. Als kind had ik al een Ajax-shirt. Toen ik hier kwam, was dat dan ook geweldig. Ik heb met iedereen een geweldige band en ik hoop dat het in de toekomst zo zal blijven.”

De aanvaller is blij met de komst van Ryan Babel. “Babel is een erg goede speler. Hij heeft veel ervaring, kan op verschillende posities spelen en zal ons gaan helpen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer