‘Erik ten Hag doet transferbelofte aan Ajax-supporters’


Erik ten Hag vreest niet voor een leegloop van zijn ploeg. Dit zei hij tijdens het trainingskamp van zijn club in Qatar in een gesprek met de NOS.

Het medium schrijft: “Algemeen directeur Edwin van der Sar liet al doorschemeren klaar te zijn op de transfermarkt. Desalniettemin zullen er de komende drie weken tot aan de deadline vrijwel dagelijks namen van Ajacieden in Engelse, Spaanse of Italiaanse sportkranten in verband worden gebracht met Europese topclubs.”

Ten Hag reageert echter met een duidelijk statement: “Ik geloof daar niet in. Wij houden onze sleutelspelers aan boord. Daar ben ik van overtuigd.” En dus kunnen ook de geruchten over een winterse transfer van Donny van de Beek naar Manchester United de prullenbak in.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer