AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil deelnemen aan lucratief toernooi’

Volgend seizoen begint de Eredivisie een week later om de spelers tegemoet te komen. Dit biedt perspectieven voor Ajax. Er is nu meer ruimte in het oefenschema en dit willen ze gaan uitbuiten.

Ajax onderzoekt volgens de Amerikaanse journalist Bob Williams de mogelijkheden om deel te nemen aan de International Champions Cup. Dit is een oefentoernooi met grote clubs waar veel geld te verdienen valt. Afgelopen zomer won het Portugese Benfica dat toernooi.

Twaalf clubs namen dit jaar deel aan het lucratieve oefentoernooi. De teams speelden elk drie wedstrijden in de Verenigde Staten, China, Singapore en/of Europa. Sinds de oprichting in 2013 was er nog nooit een Eredivisie-club actief op dit podium.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.