AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘José Juan Macías neemt standpunt in over dure Ajax-transfer’

Ajax heeft haar pijlen gericht op de spits José Juan Macias. Een aanvaller van het Mexicaanse Chivas die zón 15 miljoen dollar moet kosten. De speler zelf lijkt een voorkeur te hebben voor een dienstverband in Amsterdam.

De Mexicaanse media melden vandaag dat Real Sociedad al een concreet bod heeft neergelegd bij Chivas, de werkgever van de twintigjarige spits. Macías zou echter niet zoveel voelen voor een transfer naar de huidige nummer zes van de Primera División en wil volgens verschillende bronnen veel liever naar de Johan Cruijff ArenA transfereren.

Het is een gegeven dat de verrichtingen van de goalgetter gevolgd worden door de scouts van Ajax, maar het is de grote vraag of de Amsterdammers ook daadwerkelijk serieus in de markt zijn voor de handtekening van Macías. De vraagprijs van Chivas is in ieder geval bekend: men wil 15 miljoen dollar ontvangen voor de spits, wat neerkomt op ongeveer 13,5 miljoen euro.

Hoewel de speler in kwestie eigendom is van de club uit Guadalajara, speelt hij nu al een tijdje op huurbasis voor Club León. Voor die ploeg scoorde hij dit seizoen reeds acht doelpunten in achttien duels.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.