AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Geblesseerde David Neres zorgt voor verbazing bij Ajax’

Ajax kan al een tijdje niet beschikken over de Braziliaan David Neres en zijn absentie wordt nodig gemist in Amsterdam. Volgen clubwatcher Mike Verweij heeft de vleugelflitser in Londen nagelaten om te vertrellen over zijn kwetsuur.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Verweij: “Het bijzondere is dat hij de blessure voor rust heeft opgelopen. Ten Hag heeft in de rust gevraagd ‘iedereen fit?’ en daar zat die kleine Braziliaan te jaknikken.” Valentijn Driessen haakt in: “Uiteindelijk misschien wel te geforceerd.”

Verweij vindt Noa Lang de meest logische vervanger om het elftal één-op-één in te vullen. “Maar ik denk dat hij zeker nationaal kiest voor Huntelaar als spits en dat Tadic naar de linkerkant gaat. Dat zal de oplossing nationaal zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.