AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Matthijs de Ligt in grote problemen bij Juventus’

Juventus won gisteren in eigen huis met 3-1 van Udinese. Matthijs de Ligt begon op de bank en moest zien dat zijn plek werd ingenomen door een concurrent. Het heeft er alle schijn van dat de mandekker nu een probleem heeft.

Coach Maurizio Sarri gunde De Ligt ‘slechts’ een invalbeurt. Na een lichte blessure is dat op zich nog niet heel zorgwekkend, maar feit is wel dat zijn vervanger een uitmuntende wedstrijd afwerkte en dus vinden velen dat de Nederlander een groot probleem heeft in Turijn…

Kijk hieronder naar een aantal reacties via Twitter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.