AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘FC Barcelona mengt zich in de strijd om Donny van de Beek’

Niet alleen Real Madrid wil Donny van de Beek graag overnemen van Ajax maar ook aartsrivaal Barcelona ziet wel iets in hem. Ze zouden hem graag weer willen herenigen met Frenkie de Jong. Journalist Valentijn Driessen schrijft Barcelona dan ook niet af in de strijd om zijn handtekening.

Real Madrid heeft al gesproken met Ajax en Van de Beek, waardoor zij nog altijd de beste papieren hebben. Officieel is die overgang echter nog altijd niet en dus acht Barcelona zich nog altijd kansrijk. Van de Beek moet in de zomer vijftig tot zestig miljoen euro opbrengen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.