‘Ajax maakt zich grote zorgen om situatie Daley Blind’


Daley Blind was gisteren de grote afwezige in de topper tussen AZ en Ajax. Hij kon niet spelen omdat hij zich niet helemaal fit voelt. In het duel met Valencia van midweeks ging hij vanwege duizeligheid even naar de grond.

De Telegraaf schrijft: “‘De komende dagen zal hij niet trainen en wordt hij verder onderzocht’, staat in een korte verklaring op de clubsite. Voor het treffen in Alkmaar werd gemeld dat Blind ’ziek’ was. En tijdens het duel gingen er op social media de wildste geruchten dat hij aan de hartbewaking zou liggen.”

Daar voegt het medium aan toe: “De raadsels rond Blind zijn logisch. Door de privacywetgeving mag Ajax niets over de medische situatie zeggen en na het leed rond Abdelhak Nouri is het begrijpelijk dat de club geen enkel risico neemt. Hem ter observatie in het ziekenhuis houden, als de geruchten kloppen, zou meer dan verstandig zijn.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer