‘Ajax-speler wil niet naar Real Madrid maar aanvoerder worden’

Voor veel buitenlandse spelers is Ajax een opstapje naar een absolute topclub in Europa maar niet voor Lisandro Martinez. Hij is dolgelukkig in Amsterdam en wil niet vertrekken.

In een interview met Het Parool vertelt de Argentijn dat zelfs Real Madrid niet hoeft aan te kloppen: veel liever wordt hij op termijn aanvoerder in de Johan Cruijff ArenA. De multifunctionele speler zegt: “Ik ben altijd op zoek naar het beste voor mezelf. Ajax is nu het beste voor mij. Ik ben echt ontzettend gelukkig hier en dat gevoel vind je niet makkelijk bij een andere club in een ander land. Ik denk nog helemaal niet na over een vervolgstap. Zelfs met de uitschakeling tegen Valencia heb ik prachtige en succesvolle maanden in Amsterdam achter de rug. Ik wil kampioen worden en daarom moeten we zondag AZ verslaan.”

In Argentinië wordt Ajax als een grote club gezien: “Argentijnen zijn dol op Ajax. Ik heb daarom nooit getwijfeld toen ik werd benaderd. Deze manier van spelen is het mooist van allemaal. Ajax hoort bij de beste teams ter wereld en ik leer elke dag veel.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer