‘Ajax kan superwinst gaan boeken met het halen van Boadu en Stengs’

Ajax zou een superwinst kunnen gaan boeken als ze zowel Calvin Stengs als Myron Boadu van de zomer gaan halen van AZ. DIt weet oud-voetballer Demy de Zeeuw te melden. Hij maakte in het verleden dezelfde stap.

“Het is te vroeg om naar het buitenland te gaan, dat is echt een hele grote stap. Als je van AZ naar Ajax gaat is Ajax de grotere club en daar komt meer bij kijken. Die jongens kunnen makkelijker bij Ajax gaan voetballen hierna. AZ verkoopt ze natuurlijk liever niet, maar de spelers zijn zó getalenteerd. Als er nu voor ze betaald wordt gaan ze in de toekomst voor een nog groter bedrag weg”, aldus De Zeeuw in ‘Goedemorgen Eredivisie’ op FOX Sports.

In 2009 trok de Apeldoorner mede dankzij directeur Toon Gerbrands van AZ naar Ajax. “Hij liet me een uur bij hem zitten en toen vertelde hij me wat voor spel ze zouden gaan spelen. Uiteindelijk moest ik geduld hebben, maar kreeg ik mijn transfer.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer