AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax sluit winters akkoord over transfer van 55 miljoen euro’

Het ligt niet in de lijn der verwachting dat Ajax in de winterstop belangrijke spelers gaat verkopen maar het zou wel alvast een deal kunnen gaan sluiten. Hetzelfde gebeurde namelijk met Frenkie de Jong die al vroeg een akkoord vond met FC Barcelona.

Volgens de Spaanse krant AS hebben de Amsterdammers reeds een akkoord gesloten met Real Madrid over de verhuizing van Donny van de Beek naar het Estadio Santiago Bernabéu. In een eerder stadium spraken directeur voetbalzaken Marc Overmars en voorzitter Florentino Pérez naar verluidt al een transfersom van 55 miljoen euro af en nu heeft De Koninklijke laten weten die geldsom op tafel te willen leggen, waardoor het allemaal snel beklonken was.

Het is de verwachting dat de Madrilenen er snel uit zullen komen met hun doelwit over een miljoenensalaris en vervolgens is er nog maar één horde die genomen moet worden: oefenmeester Zinédine Zidane moet het licht nog op groen zetten voor de zomerse komst van Van de Beek.

In de afgelopen zomer wilde de coach enkel zijn landgenoot Paul Pogba van Manchester United hebben en moest de Ajacied uiteindelijk pas op de plaats maken. Vermoedelijk is hij nu toch wel tot inkeer gekomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.