AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil nieuwe Zlatan Ibrahimovic naar Amsterdam halen’

Ajax heeft interesse om een 16-jarige Deense speler binnen te halen. Volgens het medium BT gaat het om de pas zestienjarige Wahid Faghir. Hij speelt bij Denemarken Onder-17 en is één van de spelers van Vejle BK. Volgens het medium hebben de Amsterdammers hem de afgelopen tijd meerdere malen bekeken.

Faghir heeft nog een contract tot eind 2022. Nu al wordt hij vergeleken met Zlatan Ibrahimovic. Ajax is echter niet de enige club die geïnteresseerd is in zijn diensten. Ook Leicester City en Spaanse teams zijn geïnteresseerd in zijn diensten.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.