‘Johan Derksen maakt gehakt van Ajax na wanprestatie’

Voetbalanalist Johan Derksen is in zijn bewoordingen niet mals geweest jegens Ajax. Door het verlies van de Amsterdammers tegen Valencia spelen ze na de winter in de Europa League.

“Ze hebben een regelrechte wanprestatie geleverd”, trekt Derksen na afloop fel van leer bij Veronica . Ajax moest het vanavond door blessures stellen zonder onder anderen Quincy Promes en David Neres, maar dat mag volgens de analist geen excuus zijn.

“Ze speelden tegen een ook door invallers geteisterd Valencia, dat eigenlijk niets inhield. Ondanks dat Ajax ook een paar spelers miste, hadden ze met dit elftal dat Valencia van de mat moeten spelen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer