AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-sterkhouder wees contract van 42 miljoen euro af’

In 2018 verruilde Dusan Tadic het Engelse Southampton voor Ajax. Een stap waar hij geen spijt van heeft. Hij had het naar zijn zin in de Premier League maar kon het aanbod van Ajax niet weigeren.

“Veel clubs hadden serieuze interesse”, vertelt de Serviër in The Guardian. “Ik zei echter tegen Southampton dat ik alleen naar Ajax wilde. Misschien dat zij me liever naar een andere club zagen gaan, maar ik was meteen duidelijk en zei: ‘Dit is de enige club waar ik naartoe wil.'”

Tadic beaamt dat er financieel veel mogelijk was. “Het kan je gek maken… ik had een paar goede aanbiedingen uit China, maar je moet ook naar je hart luisteren. Geld is niet alles; geluk is iets wat je niet kan kopen. De Engelse krant onthult dat de linkspoot ook naar Dalian Yifang toe kon: om maar liefst 42 miljoen euro in drie jaar tijd te verdienen. Het jaarsalaris van 14 miljoen euro wees hij echter af. “Dat was echt iets bizars, ja”, lacht Tadic.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.