‘Chelsea bereid om een fortuin te betalen voor deze Ajax-speler’

Roman Abramovich is bereid om een en fortuin te gaan betalen voor een speler van Ajax. Naar verluidt is hij gecharmeerd van de kwaliteiten van Hakim Ziyech. Dit weten diverse Engelse media te melden.

Waar Ziyech in de zomer voor ongeveer 30 miljoen euro op te pikken was uit de Johan Cruijff ArenA, is dat nu natuurlijk niet meer het geval. Directeur voetbalzaken Marc Overmars weet wat hij in huis heeft en zou een vraagprijs van maar liefst 80 miljoen euro hanteren. Dat is echter een geldsom die de penningmeester van Chelsea wel in kas heeft…

Willian begint behoorlijk op leeftijd te raken en op Stamford Bridge wil men in de nabije toekomst een vervanger binnenhalen. Dit kan Ziyech zijn, maar ook de naam van Jadon Sancho van Borussia Dortmund wordt behoorlijk vaak genoemd. De international van Engeland is echter een stuk duurder dan de Ajacied: hij kost volgens de laatste geruchten minstens 120 miljoen euro.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer