Willem II viert overwinning op Ajax op speciale wijze

Afgelopen vrijdag verraste Willem II iedereen door in de Johan Cruijff ArenA met maar liefst 0-2 te winnen van Ajax. Een dag later was de club uit Tilburg nog in de wolken met dit resultaat.

Het Brabants Dagblad bericht zelfs het volgende over deze bijzondere uitzege: “Dat Willem II trots is op de uitoverwinning bij Ajax vrijdag, schuift de club niet onder stoelen of banken. Op het bord voor het stadion wordt trots de Teletekstpagina van de eredivisiestand getoond.”

Sinds 5 november 2017 had Ajax thuis niet meer verloren. “Dat laat de Tilburgse ploeg maar al te graag zien”, weet het medium. “De wedstrijdpagina wordt afgewisseld met de algehele stand in de eredivisie.” Daarin stond Willem II op dat moment nog derde.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

2 Reacties Plaats een reactie.
  1. Bert van der Put says:

    Ik weet niet , hoe het andere Ajaxsupporters vergaan is. Ik heb sinds vrijdagavond jl. een enorme kater. Niet dat Ajax niet een keer zou kunnen verliezen , dat is natuurlijk mogelijk. Maar de manier waarop en tegen uitgerekend Willem II is voor mij lichtelijk onbegrijpelijk. Als Willem II een topclub was , dan hadden ze niet al 5 nederlagen achter hun naam staan. Als Ajax een echte topclub was , dan hadden ze zich niet door Willem II de kaas van het brood laten eten.
    Er is maar één manier voor ons aller Ajax om het venijn van deze nederlaag weg te spoelen , tegen AZ volgende week stunten en winnen. Dan blijft de voorsprong tenminste gehandhaafd. Dat onze mannen in de CL doorgaan is niet meer dan logisch , de eerste plaats in de poule mogen ze zich niet meer af laten pakken.

  2. Bert van der Put says:

    Ik weet niet , hoe het andere Ajaxsupporters vergaan is. Ik heb sinds vrijdagavond jl. een enorme kater. Niet dat Ajax niet een keer zou kunnen verliezen , dat is natuurlijk mogelijk. Maar de manier waarop en tegen uitgerekend Willem II is voor mij lichtelijk onbegrijpelijk. Als Willem II een topclub was , dan hadden ze niet al 5 nederlagen achter hun naam staan. Als Ajax een echte topclub was , dan hadden ze zich niet door Willem II de kaas van het brood laten eten.
    Er is maar één manier voor ons aller Ajax om het venijn van deze nederlaag weg te spoelen , tegen AZ volgende week stunten en winnen. Dan blijft de voorsprong tenminste gehandhaafd. Dat onze mannen in de CL doorgaan is niet meer dan logisch , de eerste plaats in de poule mogen ze zich niet meer af laten pakken.

Reageer