‘AZ neemt erg duidelijk standpunt in over topper tegen Ajax’

Het gerenoveerde stadion van AZ is bijna klaar. De lichtmasten zijn geplaatst waardoor het geheel weer een stap dichterbij is gekomen.

NH Nieuws schrijft: “Of er bij die wedstrijd ook publiek aanwezig mag zijn, beslist het gemeentebestuur van Alkmaar op dinsdag 10 december. (…) AZ heeft te kennen gegeven dat zij de wedstrijd graag willen spelen, maar alleen met publiek. De KNVB houdt twee opties achter de hand in het geval de gemeente negatief besluit: de wedstrijd uitstellen of omruilen, zodat Ajax de 15e thuis speelt en later in het seizoen naar Alkmaar gaat.”

Daar voegt het regionale medium aan toe: “Het dak van het stadion is inmiddels verwijderd, alleen boven de hoofdtribune is de overkapping nog intact. AZ zorgt nu voor tijdelijke voorzieningen, waardoor het stadion in principe weer kan worden gebruikt. “We hebben vertrouwen in de voortgang en kijken positief naar de uitkomst van de toetsing”, aldus de gemeente Alkmaar.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer