AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Opvolger van Erik ten Hag bij Ajax loopt al in de Eredivisie rond’

De kans is groot dat trainer Erik ten Hag bezig is aan zijn laatste seizoen als trainer van Ajax. Bayern Munchen zou namelijk nadrukkelijk azen op zijn handtekening.

En de opvolger is mogelijk al erg dichtbij Amsterdam aan het werk: Arne Slot, de succestrainer van AZ. Oud-ploeggenoot Albert van der Haar is in De Stentor lyrisch over hem. “Arne kan maar zo de nieuwe trainer van Ajax worden. Hij zal zich wel moeten afvragen of het komende zomer al de juiste stap is in zijn carrière.” Qua voetbalvisie zou Slot echter perfect in Amsterdam passen, denkt zijn oud-ploeggenoot. “Ik zie hem bijvoorbeeld niet zo snel bij een Italiaanse ploeg terechtkomen.”

En een andere oud-ploegmakker, Bram van Polen (PEC Zwolle), vult aan: “Het kan hard gaan met hem, dat gaat ook in het buitenland opvallen.” Als geroutineerde speler was hij al een trainer in wording, weet Van Polen nog. “Arne was altijd al bezig met nieuwe dingen. Die aftrap hier bijvoorbeeld, in de eerste divisie tegen SC Cambuur, is legendarisch geworden. Toen hij de bal hoog de lucht in schoot.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.