AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Quincy Promes kiest rentreedatum uit: ‘Bij deze beslissing ben ik erbij’

Vanavond is Quincy Promes er tegen Willem II nog niet bij maar volgende week dinsdag als de Amsterdammers in de Champions League tegen Valencia spelen dan wil hij er weer staan.

Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag: “Erik ten Hag moet vanavond bij het competitieduel met Willem II opnieuw puzzelen in zijn voorhoede. Onlangs viel David Neres tot de winterstop weg, gevolgd door zijn vervanger Zakaria Labyad. Beiden met een knieblessure. Afgelopen zondag viel in het uitduel met FC Twente ook Quincy Promes uit. De aanvaller herstelt van een kuitblessure, waarbij het vizier is gericht op het belangrijke Champions League-duel met Valencia van komende dinsdag.”

Door de vele blessures heeft Ten Hag niet meer de beschikking over al te veel smaken wat betreft zijn voorhoede. De verwachting is dat hij tegen de Tilburgers begint met Noa Lang op de rechterflank, Dusan Tadic op de linkerflank en Klaas-Jan Huntelaar in de spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.