‘Erik ten Hag kiest uit nood voor deze Ajax-opstelling’


Vanavond speelt Ajax in de competitie tegen Willem II. Trainer Erik ten Hag heeft te kampen met de nodige blessures in zijn selectie en daarom blijven er steeds minder opties over.

David Neres keert pas na de winterstop terug, Zakaria Labyad ligt er nog langer uit met een knieblessure en ook Quincy Promes is niet beschikbaar tegen de Tilburgers. Ten Hag moet roeien met de riemen die hij heeft en kiest volgens het Algemeen Dagblad voor een voorhoede bestaande uit Noa Lang aan de rechterkant, Klaas-Jan Huntelaar in de spits en Dusan Tadic aan de linkerkant.

Op het middenveld en in de verdediging zijn er geen problemen, dat betekent dat Hakim Ziyech weer op de positie van nummer tien speelt met Lisandro Martínez en Donny van de Beek daarachter. Wat betreft zijn defensie kiest Ten Hag toch weer voor Noussair Mazraoui op rechtsback. De Marokkaan wordt vergezeld door Joël Veltman, Daley Blind en Nicolás Tagliafico. André Onana staat natuurlijk weer op doel.

Verwachte opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Martínez, Van de Beek, Ziyech; Lang, Huntelaar, Tadic.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer