AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax overweegt om grootste Eredivisie-transferdeal ooit te realiseren’

Marc Overmars de technisch directeur overweegt om deze zomer zowel Myron Boadu als Calvin Stengs weg te plukken bij AZ. Mocht dit ervan komen dan zal er een ongekend bedrag op tafel moeten gaan komen. AZ zal namelijk haar pareltjes niet zomaar laten gaan.

Clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International zegt: “Ik weet niet of AZ hem zomaar laat gaan, maar dat hij bij Ajax op de lijst staat is duidelijk en dat Stengs ook al veel vaker bekeken is, is ook duidelijk. Dat zij bij het Nederlands elftal zitten bevestigt alleen maar dat het hele goede spelers zijn, in wie Ajax gewoon interesse zal hebben.” Timmer doet een suggestie: “Misschien ook wel in Owen Wijndal, hè? Als Angeliño (de beoogde vervanger van Nicolás Tagliafico, red.) niet haalbaar blijkt of te duur, Wijndal doet het ook hartstikke goed.”

Hij stelt voorop: “Als Ajax echt wil, dan is er denk ik geen houden aan. Ze kunnen die jongens salarissen betalen die andere clubs niet kunnen betalen. En ze hebben het geld in kas om die jongens te halen. Tenzij ze niet willen, dat kan, maar goed: als je Champions League kan spelen met Ajax…” Wil de nummer één van de competitie daadwerkelijk zakendoen met AZ, dan zal er een enorm bedrag betaald moeten worden. We hebben het ongetwijfeld over de grootste Eredivisie-deal ooit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.