‘Real Madrid hakt knoop door en gaat flink betalen voor Donny van de Beek’


Het ziet ernaar uit dat Donny van de Beek deze zomer toch echt gaat vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA. Real Madrid heeft namelijk de knoop doorgehakt en ze willen overnemen van de Amsterdammers. Ze willen 55 miljoen euro voor hem neerleggen.

De Telegraaf schrijft vandaag in ieder geval: “Tottenham Hotspur heeft een vergeefse poging gedaan om Donny van de Beek (22) in te lijven. Bronnen rond de Londense club melden dat de middenvelder van Ajax in de gesprekken aangaf dat zijn voorkeur uitgaat naar Real Madrid. De Koninklijke meldde zich afgelopen zomer al bij Ajax, pakt nu door en is bereid de transfersom van 55 miljoen euro te betalen.”

De krant vervolgt: “Voor Van de Beek ligt in de Spaanse hoofdstad een meerjarig contract klaar. De middenvelder zelf en zijn zaakwaarnemers Guido Albers en Sjaak Swart wilden gisteren niet op de aanstaande transfer reageren. Ook Real Madrid hield zich stil. De Koninklijke kan Van de Beek nog treffen in de loop van de knock-outfase van de Champions League terwijl de speler vanavond in actie komt tegen Willem II, dinsdag tegen Valencia om plaatsing van de knock-outfase van de Champions League en vervolgens de competitietopper tegen AZ. Alleen op die reeks wenst Van de Beek zich te focussen.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer