AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Quincy Promes valt uit met blessure tijdens Twente – Ajax

Quincy Promes heeft tijdens de wedstrijd Twente – Ajax de strijd vroegtijdig moeten staken. Na 25 minuten moest hij van het veld af met een blessure aan zijn onderbeen. Hij werd vervangen door Klaas-Jan Huntelaar.

Promes is na David Neres, die dit kalenderjaar niet meer in actie komt met een knieblessure, en Zakaria Labyad al de derde aanvaller die de Amsterdammers weg zien vallen met een blessure. Labyad liep woensdag in het Champions League-duel met Lille een knieblessure op. De ernst van die blessure is nog onduidelijk, zo stelde coach Erik ten Hag in aanloop naar het uitduel met FC Twente. ‘Zakaria zal in elk geval nog niet inzetbaar zijn. Zijn knie wordt verder onderzocht en zodra er meer bekend is dan zullen we dat melden’, zei Ten Hag.

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.