‘Jan Vertonghen staat voor zeer verrasssende transfer’

De Belgische centrale verdediger Jan Vertonghen staat voor een verrassende transfer. AS Roma wil hem namelijk naar de Italiaanse Serie A gaan halen.

Sky Sports Italia weet dat Jan Vertonghen nu zeer hoog op de shortlist staat. Vertonghen is in de zomer einde contract bij Tottenham en tot op heden is er weinig sprake van een nieuw contract bij de Spurs, ook al stelde José Mourinho hem op tegen Bournemouth.

AS Roma wil daarom toeslaan en wil zelfs in januari al een kans wagen bij de 32-jarige verdediger. Dan zal het wel moeten gaan onderhandelen met Tottenham, maar daar zullen ze eerst afwachten of José Mourinho de Rode Duivel wil houden. De afgelopen maanden werd de ex-speler van Ajax ook gelinkt aan een terugkeer naar Amsterdam en een transfer richting Inter.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer