Ajax voorlopig zonder aanvaller vanwege blessure

Ajax moet het voorlopig doen zonder aanvaller Zakaria Labyad. Dat zei trainer Erik ten Hag na de wedstrijd Twente – Ajax. “We zullen nog verder onderzoek moeten doen, maar het eerste onderzoek heeft uitgewezen dat hij in ieder geval dit kalenderjaar en ik denk ook een heel lange tijd in het nieuwe jaar niet kan spelen”, aldus Ten Hag.

Over de blessure van Quincy Promes kon hij na het duel tegen FC Twente nog niets zeggen. “Hij moest eruit met klachten. Hij voelde dat zelf aan en gaf het ook aan”, zei hij daarover. “De ernst daarvan kunnen we morgen of overmorgen iets over zeggen.”

Ten Hag kreeg de vraag of Ajax in de winter de transfermarkt op gaat nu na David Neres ook Labyad voorlopig niet inzetbaar is. “Daar wil ik vandaag nog geen antwoord op gaan geven”, zo gaf hij aan. “Maar je ziet nu ook een Noa Lang die zich nadrukkelijk laat zien. Hem moet je ook kansen gaan geven.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer