AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Peter Bosz wil Ajax een hak zetten met bod van 13 miljoen euro’

Het is geen geheim dat Marc Overmars graag het grote Argentijnse talent Exequiel Palacios willen binnenhalen. Alleen heeft de TD van Ajax nu wel concurrentie gekregen van Bayer Leverkusen. De ploeg van trainer Peter Bosz heeft namelijk 13 miljoen euro voor hem over. Dit weet het medium Kicker te melden.

Er is echter wat onduidelijkheid over de vraagprijs van de Argentijnen, want Kicker weet juist dat die 20 miljoen euro willen vangen voor Palacios. Financieel gezien kan Ajax natuurlijk wel concurreren met de club van oefenmeester Peter Bosz en in Zuid-Amerika verwacht men zeer binnenkort ook een bod van directeur voetbalzaken Marc Overmars.

De Amsterdammers zijn de laatste jaren steeds prominenter aanwezig in Argentinië. Nicolás Tagliafico doet het geweldig in de Johan Cruijff ArenA en ook Lisandro Martínez is een hit. Lisandro Magallán was dat overigens niet: de verdediger speelt momenteel op huurbasis voor het Spaanse Deportivo Alavés.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.