AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Grote wending lonkt rond Ajacied Donny van de Beek’

De Italiaanse grootmacht Juventus zou zich naast Real Madrid in de strijd hebben gemengd om de handtekening van Donny van de Beek. Ze willen een miljoenenbod gaan uitbrengen op de middenvelder van Ajax.

Real Madrid had de Ajax-middenvelder afgelopen zomer al willen inlijven, maar pakte uiteindelijk niet door. De verwachting is dat de Spaanse topclub voor volgend jaar zomer weer terugkomt met een riant bod. Echter, volgens Calciomercato heeft de club dan te maken met veel meer concurrentie.

Zowel Inter als Juventus wil zich mengen in de strijd om Van de Beek. Antonio Conte en Maurizio Sarri zijn allebei fan van de Oranje-international, die voor zo’n zestig miljoen euro een zomertransfer zou moeten maken. Real Madrid krijgt dus mogelijk spijt van het besluit om afgelopen zomer niet door te pakken.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.