AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax schrijft miljoenenaankoop af en zet er een streep door’

Zón anderhalf jaar geleden kwam Hassane Bande de ArenA binnen. Er werd 8,5 miljoen euro voor hem betaalt aan KV Mechelen. Mede door blessures speelde de buitenspeler nooit een minuut in het eerste van de Amsterdammers.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt clubwatcher Mike Verweij over de in een oefenduel trefzekere Ajacied: “Nee, die gaat het niet meer doen voor Ajax. Als je op zulke wedstrijden bent aangewezen en normaal gesproken gewoon wissel staat bij Jong Ajax, dan denk ik niet dat je het nog gaat maken in Ajax 1.”

Bandé kwam bijna anderhalf jaar geleden voor circa acht miljoen euro over van KV Mechelen. De aanvaller uit Burkina Faso raakte vrijwel direct geblesseerd en speelde daardoor nog niet voor de hoofdmacht. Dit seizoen bleef hij zelfs een aantal wedstrijden bankzitter bij Jong Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.