AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft miljoenen over voor Braziliaanse Nederlander’

Ajax heeft interesse in de Braziliaanse Nederlander Camilo Reijers. Volgens het medium het Braziliaanse medium Futebol Interior is de kans groot dat hij naar Amsterdam vertrekt. Momenteel speelt de 20-jarige middenvelder voor Ponte Preta.

Naar verluidt betaalt de Eredivisie-kampioen 2,5 miljoen euro voor Camilo, waarmee het vijftig procent van de rechten in handen krijgt. Het talent is dit seizoen een vaste waarde bij Ponte Preta, dat uitkomt op het tweede niveau in Brazilië. In 27 wedstrijden scoorde hij twee keer. Hij kan zowel aanvallend als verdedigend op het middenveld uit de voeten.

Fábio Barrozo, die onlangs de wacht werd aangezet als jeugdcoördinator van de club, verklapt dat Ajax al sinds augustus onderhandelde over een transfer van Camilo. Het tweede bod van 2,5 miljoen zou geaccepteerd zijn, aangezien Ponte Preta dringend om geld verlegen zit. Alleen de recente bestuursovername zou een deal nog in de weg kunnen staan, zo klinkt het.

“Ze vonden Camilo erg goed”, laat Barrozo weten over Ajax. “Een bijkomend voordeel is dat hij een Nederlands paspoort heeft. Hij woont in Holambra (een door Nederlandse immigranten gesticht dorp, red.) en komt daar ook vandaan. Het idee was om hem in januari volgend jaar naar Nederland te laten gaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.