AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ziet in keeper van Stade Reims opvolger van Andre Onana’

De kans is groot dat Andre Onana bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax. De Amsterdammers moeten dus goed zoeken naar een waardige vervanger van de sluitpost. Predrag Rajkovic van Stade de Reims zou een van de kandidaten zijn.

“Die zie je iedere keer voorbij komen”, reageert Ajax-watcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Volgens mij omdat hij dezelfde zaakwaarnemer heeft als Dusan Tadic. Dan worden die linkjes snel gelegd. Ik heb geen idee wie Onana op zou moeten volgen. Voorlopig zit hij er nog.”

“Wie de opvolger wordt weet ik niet, maar het was de bedoeling dat Dominik Kotarski klaargestoomd zou worden voor wanneer Onana weg zou gaan”, vervolgt Verweij zijn relaas. “Ik heb er nog geen goed beeld van of hij goed genoeg is, maar ik neem aan dat als er zo’n kanon weggaat er naar een heel goede vervanger wordt gekeken met zoveel geld op de bank.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.