AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Myron Boadu heeft duidelijke boodschap richting Ajax’

AZ staat tweede in de competitie met zes punten achterstand op Ajax. Myron Boadu acht het nog mogelijk dat de Alkmaarders kampioen gaan worden van Nederland. Er komt namelijk nog een tweeluik aan tussen beide teams.

De Volkskrant schrijft: “De talenten van AZ durven groots te dromen. Met Oranje naar het EK en volgend jaar met AZ landskampioen worden. Waarom niet? ’15 december’, zegt Boadu. Die datum staat al in zijn geheugen gegrift, dan speelt AZ als het meezit weer in het eigen stadion in Alkmaar tegen koploper Ajax.”

Boadu reageert: “Het wordt een lastige opgave, maar ik heb er vertrouwen in dat we na Feyenoord en PSV ook Ajax kunnen verslaan.” Het voelt voor hem als een ‘jongensboek’. “Binnen enkele dagen spelen we op Old Trafford tegen Manchester United dat altijd mijn favoriete ploeg is geweest en Ajax. Eerst mag ik me melden bij Oranje met al die grote spelers. De sky is the limit.”

De AZ-spits heeft nóg een wens: topscorer worden. “Ik had al topscorer kunnen zijn in de Europa League en zeker ook meer doelpunten moeten maken in de Eredivisie. Ik kom wel telkens in de positie om te scoren. Maar mijn rendement moet omhoog, daar ga ik hard aan werken.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.