‘Marc Overmars en Ajax leggen zich neer bij uitgaande transfer’

Marc Overmars heeft deze zomer een knappe prestatie neergezet om het grote deel van de Ajax-selectie te laten blijven. Volgend seizoen is de kans groot dat er een heel aantal spelers zullen vertrekken en van één speler lijkt het bijna zeker.

De kans is namelijk levensgroot dat Ajax na dit seizoen afscheid neemt van André Onana. Volgens Britse media verwacht Overmars meerdere topaanbiedingen te ontvangen en het is de verwachting dat de Amsterdammers ditmaal wél toehappen. Clubs als FC Barcelona, Manchester United, Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain worden genoemd.

Onana had afgelopen zomer al kunnen vertrekken, maar toen lukte het Ajax nog om hem te overtuigen om nog een jaar te blijven. De Kameroener weet sindsdien dat hij in 2020 bij een goed bod mag vertrekken. Recentelijk flirtte hij al met de Engelse Premier League.

Alles wijst erop dat Ajax zich definitief neerlegt bij diens afscheid. Zo zou er reeds een vraagprijs van 40 à 50 miljoen euro zijn geformuleerd en zou de club opnieuw kijken naar Hendrik van Crombrugge van Anderlecht.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer