AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax krijgt interessant transfernieuws over Luis Suárez’

FC Barcelona zou openstaan om Luis Suarez te verkopen. Dit weet het medium ESPN te melden. De club zou bereid zijn te praten bij een acceptabel bod op de Uruguayaan.

De 32-jarige Suarez is door zijn blessuregevoeligheid niet langer een zekerheidje in Camp Nou. Indien fit speelt Suárez nog gewoon mee aan de zijde van Lionel Messi, maar regelmatig moet hij ook wedstrijden laten passeren. Om die reden kijkt FC Barcelona al geruime tijd naar eventuele opvolgers, zoals bijvoorbeeld Donyell Malen van PSV.

Barcelona heeft nog geen directe plannen om Suárez van de loonlijst te halen, maar zal volgens ESPN een acceptabel bod zeker in overweging nemen. De vraag is alleen of clubs uit de Major League Soccer (MLS) in staat zijn om een dergelijk bod op tafel te leggen.

Suárez heeft nog een contract tot medio 2021. Nicolás Lodeiro onthulde onlangs dat de aanvaller een transfer naar de Verenigde Staten wel ambieert, maar de vraagprijs zou voor MLS-clubs nog te gortig kunnen blijken. Dat zou betekenen dat Suárez nog een jaar moet blijven óf op een andere competitie moet mikken. Wellicht is Ajax dan toch nog een optie?

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.