AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Lionel Messi wil Ajacied naar Camp Nou halen’

Lionel Messi is uiterst enthousiast over het spel van Ajax. Hij zou dan ook graag zien dat Erik ten Hag het stokje gaat overnemen van Ernesto Valverde. Dit weet het medium Don Balon te melden.

Messi heeft meer redenen om Ten Hag als trainer te willen. Frenkie de Jong zou de Zuid-Amerikaan hebben weten te overtuigen van diens klasse en daarnaast weet de steraanvaller dat Pep Guardiola, met afstand zijn favoriete coach, bij Bayern München lovend was over de toenmalig beloftentrainer.

Messi zou om die reden inzetten op Ten Hag als nieuwe coach. Overigens is het maar de vraag of Barcelona luistert naar die wens. Namen als Koeman, Van Bommel, Xavi, Gabri en Marcelo Gallardo worden veel nadrukkelijker gelinkt. Bovendien dreigt Bayern München de Catalanen al voor te zijn.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.