AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax kan megawinst gaan boeken op Quincy Promes’

Quincy Promes speelt dit seizoen pas voor Ajax maar heeft alweer de nodige indruk weten te maken. Zo kunnen de Amsterdammers flink aan hem verdienen. Hij staat namelijk in de belangstelling van Liverpool en Arsenal. Dit weet The Daily Mail te melden.

Diverse media schrijven nu zelfs al te weten wat voor transfersom de Engelse topclubs klaar zouden hebben liggen voor de Ajax-uitblinker: het gaat om maar liefst 40 miljoen euro.

Als de dribbelaar in januari verkocht zou worden voor dat bedrag, zou dat dus een winst van bijna 25 miljoen euro in een half jaar tijd betekenen. Toch is het natuurlijk de vraag of Ajax hieraan mee wil werken, want Promes is de laatste weken goud waard voor de Amsterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.