AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil uitpakken met komst van peperdure Argentijnse speler’

Ajax heeft een nieuwe speler gescout in Zuid-Amerika. Het gaat om de Argentijn Exequiel Palacios. Volgens de Argentijnse media zijn de Amsterdammers zeer serieus.

Palacios heeft een contract tot medio 2021 bij River Plate en dat betekent dat hij binnenkort verkocht zal moeten worden als zijn club wat aan hem wil verdienen. En in eigen land staat de speler in kwestie te boeken als een van de allergrootste talenten.

De voetballer is pas 21 jaar, maar zijn marktwaarde wordt nu al geschat op 20 miljoen euro. River Plate zal meer vragen dan de genoemde geldsom en dat betekent dat directeur voetbalzaken Marc Overmars het transferrecord van Ajax moet breken als hij Palacios wil hebben. Op dit moment is Miralem Sulejmani immers nog de duurste Ajacied aller tijden met 16,25 miljoen euro.

In gesprek met het medium El Portal de Salta reageert Palacios op de interesse uit onze hoofdstad: “Is Ajax geïnteresseerd? Dat wist ik nog niet, jij vertelt het me. Maar daar ben ik heel erg blij mee. Het is een heel erg mooie club en ze zijn weer in opkomst.” Daar voegt hij echter snel aan toe: “Ik focus me momenteel nog voor de volle honderd procent op River Plate. We zijn in drie competities actief en ik wil mijn periode hier hoe dan ook goed afsluiten.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.