Zlatan Ibrahimovic lijkt te gaan choqueren met laatste toptransfer

De kans is groot dat we Zlatan Ibrahimovic nog één keer zien ballen in Europa. De Zweedse superster zou namelijk LA Galaxy gaan verruilen voor een vernieuwd avontuur bij AC Milan.

MLS-commissaris Don Garber lijkt namelijk voor zijn beurt gepraat te hebben in een interview met het Amerikaanse medium ESPN. Over Ibrahimovic zegt de beleidsbepaler namelijk: “Hij is een 38-jarige kerel die nu is aangetrokken door AC Milan, een van de topteams ter wereld.” Keert Zlatan daadwerkelijk terug naar het San Siro, dan komt zijn avontuur in de Verenigde Staten ten einde. Garber vindt dat maar wat jammer: “Hij is een attractie op en buiten het veld.”

Eerder flirtte de al 38-jarige spits openlijk met Napoli: “Hoe die stad zijn sterspelers omarmt is prachtig om te zien. Ik zou het bijna zelf graag willen meemaken.” Met die woorden doelde hij op Diego Maradona: “Niemand is zoals Diego, maar het zou geweldig zijn om zijn kunststukjes te herhalen. Ik zeg niet dat ik naar Napoli ga, maar het wekt wel mijn interesse. En als ik daar zou spelen, zou het stadion elke keer stampvol zitten.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer