‘Real Madrid zet in op bizarre monsterdeal met Ajax’

De verwachting is dat Real-voorzitter Florentina Perez de komende transferperiodes flink zijn portemonnee gaat trekken. Hij vindt dat de ploeg wel wat versterking kan gebruiken. Volgens de Spaanse media hebben ze interesse in maar liefst drie spelers van Ajax.

Eerder konden we al lezen dat de namen van Donny van de Beek en Hakim Ziyech op het verlanglijstje van oefenmeester Zinédine Zidane zouden staan en nu is er een nieuw gerucht: De Koninklijke zou ook David Neres willen hebben.

De Madrilenen beschikken al over een gepeperde aanval met voetballers als Vinícius Júnior, Eden Hazard, Gareth Bale, Karim Benzema, Luka Jovic en ook Rodrygo, die drie goals scoorde tegen Cim Bom Bom. Desondanks zou Neres dus naar het Estadio Santiago Bernabéu moeten verhuizen.

Het lijkt bijzonder sterk dat het gebeurt, maar stelt dat Real voor een deal gaat met de Braziliaan, Van de Beek én Ziyech, dan zal Pérez een megabedrag over moeten maken op de rekening van Ajax. De drie Ajacieden zijn gezamenlijk zeker 150 miljoen euro waard en misschien nog wel meer.

 

 

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer