AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Handsbal Matthijs de Ligt leidt tot puntenverlies Juventus

Juventus heeft vanmiddag punten laten leggen tegen Lecce. Het werd 1-1. Het tegendoelpunt kwam vanuit een penalty die werd veroorzaakt door Matthijs de Ligt. Hij maakte hands in de zestienmeter.

In de topper tegen Internazionale kreeg De Ligt al een bal op zijn hand met een penalty als gevolg en in de blessuretijd tegen Bologna was het weer rijk, maar dit keer streken de scheidsrechter en de VAR van dienst over hun hart. Tegen Lecce was dat niet het geval en wees leidsman Paolo Valeri onverbiddelijk naar de stip. Marco Mancosu ging achter de bal staan en verschalkte doelverdediger Wojciech Szczesny.

Eerder in het duel had Juventus zelf al een strafschop gekregen: Jacopo Petriccione kwam wild in op Miralem Pjanic en na het bestuderen van de beelden besloot Valeri dat het genoeg was voor een penalty, die vervolgens verzilverd werd door Paulo Dybala. Na de 1-1 van Mancosu werd er niet meer gescoord.

Scoreverloop: 0-1 (50′) P. Dybala, 1-1 (56′) M. Mancosu

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.