AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Matthijs de Ligt krijgt dramatisch nieuws van Juventus’

Matthijs de Ligt speelde gisteren een slechte wedstrijd voor Juventus. Hij was verantwoordelijk voor het puntverlies van de Oude Dame tegen Lecce. In de slotfase maakte hij namelijk een handsbal waar een penalty uit voortkwam.

Verschillende prominenten van De Oude Dame hebben hun steun uitgesproken, maar de nieuwe fout van de voormalige Ajacied is misschien wel de druppel die de emmer doet overlopen. Volgens de Italiaanse roddelmedia denkt oefenmeester Maurizio Sarri er namelijk hard over na om De Ligt te passeren ten faveure van Merih Demiral, die in de voorbije transferzomer voor 18 miljoen euro overgenomen werd van Sassuolo en ook echt wel wat kan.

De grootmacht uit Turijn speelt in de aankomende periode tegen Genoa, Torino, Lokomotiv Moskou, AC Milan, Atalanta Bergamo en Atlético Madrid en het is wel duidelijk dat de international van het Nederlands elftal zich geen fouten meer kan veroorloven.

Leonardo Bonucci brak onlangs nog een lans voor De Ligt: “Hij heeft het lastig, zoals we dat ooit allemaal hadden, maar hij moet met rust gelaten worden. Hij heeft de kwaliteiten om een van de beste verdedigers ter wereld te worden, zo niet de allerbeste. Hij heeft fouten gemaakt, net als ik in het verleden deed. Dat overkomt iedereen en dat is onvermijdelijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.