‘Barcelona heeft opvolger van Suarez gevonden in de Eredivisie’

FC Barcelona weet wie Luis Suarez moet gaan opvolgen in de spits. Ze zien het namelijk helemaal zitten in Donyell Malen. Met zijn 33 jaar is de Uruguayaan bezig aan zijn nadagen van zijn carriere.

Volgens het medium AS zijn de talentenjagers van de regerend landskampioen van de Primera División in hun zoektocht uitgekomen in de Eredivisie bij PSV. Donyell Malen beleeft dit seizoen zijn absolute doorbraak in het Philips Stadion en rijgt de doelpunten aaneen, waarmee hij dus op de radar van Barça is verschenen. Eerder konden we lezen dat de international van het Nederlands elftal ongeveer 55 miljoen euro moet kosten, maar we hebben het natuurlijk niet over een armlastige geïnteresseerde…

Overigens heeft Malen behoorlijk veel concurrentie, want ook Lautaro Martínez van Internazionale wordt uitvoerig gescout. De Argentijn kost vermoedelijk echter vele malen meer dan de spits van PSV, mede omdat hij zich opgewerkt heeft tot vaste basisspeler in het nationale team van zijn vaderland.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer