‘Ajax krijgt zeer interessant nieuws te horen vanuit Londen’

Mauricio Pochettino is voornemens om hard te gaan ingrijpen bij Tottenham Hotspur. Volgens het medium Football Insider wil hij namelijk vier spelers naast de ploeg gaan zetten.

In drie van de vier gevallen gaat het om een speler met een Ajax-verleden: Christian Eriksen, landgenoot Toby Alderweireld en Christian Eriksen. Danny Rose dreigt het vierde slachtoffer te worden van de sportieve malaise. Voor de interlandperiode verloor de Londense club kansloos van zowel Bayern München (2-7) als Brighton & Hove Albion (3-0).

Eriksen dreigt in januari naar Real Madrid te verkassen, maar de twee Belgische oud-Ajacieden zullen bij een ingreep eens kritisch naar hun toekomst kijken. Zeker gezien de aflopende contracten is een langer verblijf welhaast uitgesloten. Het is een publiek geheim dat Ajax beide verdedigers graag terug ziet keren en misschien is 2020 wel het ideale moment voor minstens één slag.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer